Om Trestokk

Trestokk er Nord-Gudbrandsdalens feteste musikkfestival og arrangeres hver sommer.

Praktisk informasjon

Trestokk arrangeres i Minneparken på Dombås (se kart lenger ned).

På dagtid er det familiearrangement med fri aldersgrense.
Under kveldsarrangementet er det 18-års aldersgrense på hele området, med skjenkeområde. Det er legitimasjonsplikt ved inngangen til festivalområdet, og i ølteltet.

Kontaktinformasjon

For å kontakte oss kan du sende mail til:

Styreleder
Martin Adams Kvam, martin@trestokk.com

Økonomiansvarlig og grafisk ansvarlig
Maria Kampesæter, maria@trestokk.com

Kart og veibeskrivelse


Vis større kart

Overnatting

Du finner informasjon om overnatting på www.rondane-dovrefjell.no

Historikk

Historien er noget mangelfull, da det er vanskelig å få tak i informasjon. Vi er glade hvis dere hjelper oss med å fylle inn mangler!
Trestokk har lang tradisjon på Dombås. Det begynte med Eggstokk-festival på Killisand for et ukjent antall år siden. Skjebnen ville det til at det faktisk ble arrangert bare to Eggstokk´er før Trestokk navnet ble innført.

Da Trestokk-navnet først ble brukt, var det på Dombåshaugen. Da var det bandene selv som arrangerte, for å ha et sted å spille og vise frem musikken sin. Frem til 2006 ble den arrangert på Dombåshaugen, der det også ble bygd egen scene først og fremst til Trestokk.

I 2008 tok Dovre og Lesja kommune initiativ til å arrangere festivalen med mer solide rammer. Den ble arrangert i Minneparken i sentrum, med stor suksess. Meningen var at den også skulle arrangeres i 2009, men da var det ingen som tok initiativet videre. Dette var målet for kommunen, da de tok det på seg.

Senvinteren 2010 organiserte det nåværende styret møter og planlegging. Til å begynne med var det mye å få oversikt over, men vi klarte det til slutt. Vi har lagt ned, og fortsetter å legge ned, mange timers arbeid i denne festivalen. Vi vil ha en scene for unge kreative sjeler å vise seg frem på.

Rock on!